Senzor razlitja vode NEO z opozorilom na mobilno aplikacijo

Senzor razlitja vode NEO

34,99€

Senzor razlitja vode proizvajalca NEO odlikuje preprost dizajn in nizek prag zaznavanja tekočine. Priloženi vijaki ter nosilec  vam omogočajo stensko montažo. Odlikuje pa ga tudi tanka sonda zaradi katere ga lahko postavite tudi na težje dostopna mesta. Za povezljivost in prejemanje obvestil bo poskrbela aplikacija Smart life, lahko pa senzor uporabite tudi v navezi s pametnimi asistenti.

Več podatkov

Detekcija razlitja vode
V primeru razlitja vode, senzor dogodek zazna in vam na vaš telefon , oziroma pametno aplikacijo "Smart Life" pošlje opozorilo. Opozorilo je nemudoma poslano, le tako boste lahko najhitreje odregirali na razlitje vode ali poplavo v vašem domu.

Visoka natančnost
Z visoko natančnostjo merilnega senzorja, lahko zaznavate razlitje vode v notranjih prostorih, pošljete opozorilo ali povežete senzor z ostalimi pametnimi napravami, ki bodo samodejno ukrepale pri zaustavitvi razlitja vode. Najboljši primer takšne uporabe predstavlja povezava s pametnim glavnim vodovodnim ventilom, ki se ob razlitju samodejno zapre.

Enostavna namestitev
Namestite senzor na najbolj kritične lokacije v vašem pametnem domu. Zaradi majhne velikosti senzorja, boste tega lahko postavili na tudi težje dostopna mesta. Montaža senzorja je preprosta. V paketu je priložen stenski nosilec in vijaki za pritrditev. 

  • Najbolj pogosta namestitev senzorja je v kopalnici ali pod pralnim strojem

  • Do razlitja lahko pride tudi v kuhinji, pod umivalnim koritom, pomivalnim strojem ali hladilnikom
PovezavaWi-Fi 
Podprti sistemiAndroid/IOS
DodatnoDeluje z "Amazon Alexa" in "Smart Home"
AplikacijaSmart Life, IFTTT
PovezljivostSmart Life, IFTTT
Podprti OSAndroid/iOS
Protokol povezaveWiFi
NapajanjeBaterija

Mnenja

Košarica 0 Nakupovalna košarica

Ni izdelkov

Brezplačna dostava! Dostava
0,00€ Skupaj

Na blagajno

Sledite nam na Facebooku.