HomeCenter Lite FIBARO | Centralna enota | Z-Wave

HomeCenter Lite Hub FIBARO

219,99€

Home Center Lite je pomanjšana različica sistema Home Center2.
Predstavlja novo dimenzijo udobja, neverjetno kompaktne možgane sistema Fibaro. Gre za najnovejšo mojstrovino, zasnovano z mislimi na vaše potrebe. Dovolite, da vam spremeni življenje in ga naredi varnejšega in praktičnega, vaš dom pa naj postane enasama inteligenca, učinkovitost in udobje. Home Center Lite je vsekakor majhna naprava z velikim potencialom in učinkom.
Gre za izjemno hitro in učinkovito napravo, ki je povrhu vsega še cenovno dostopna. Nadzorujte svoj dom od kjerkoli s pomočjo svojega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika. Pričnite ustvarjati svoj svet okoli užitkov in udobja, ki jih zagotavlja tehnologija.

Združiti nam je uspelo izjemne zmogljivosti inteligentnega sistema v eno samo majhno napravo z dimenzijami 90 x 90 x 33 mm. HC Lite je kompaktna mojstrovina, ki vas bo razvajala z udobjem upravljanja vašega inteligentnega doma s svojo enostavno uporabo in brezžično komunikacijo. Miniaturizacija in napredna tehnologija bosta poskrbeli, da bo nemogoče postalo mogoče.
Pozdravljamo vas v našem svetu, kjer sta varnost in udobje vaše družine najvišji prioriteti. Ustvarili smo sistem, ki ustreza vašim potrebam in vam daje ključ do ustvarjanja vaših želja. Naj bo vaš dom vaša domišljija. Prilagodite svoj inteligentni dom tako, da bo ustrezal vašim potrebam in navadam.
Novi krmilnik Home Center Lite omogoča še večjo integracijo notranje multimedije s pomočjo sistema Fibaro. Upravljajte svoj televizor, domači kino, hi-fi sistem in druge naprave ter se igrajte s prizori, spreminjajte kanale in nastavljajte glasnost. Z uporabo sistema Fibaro ne boste potrebovali nobenega drugega oddajnika kot le svoj pametni telefon ali tablični računalnik; vse te naprave pa se lahko vklopijo in reagirajo samostojno.

S pomočjo sistema Fibaro lahko spremljate tudi trenutno porabo energije in zgodovino porabo le-te. Podrobni statistični podatki so prikazani v jasnih grafikonih, ki vam pomagajo primerjati številke in oceniti naslednje račune.
Urejena zelenica pred vašo hišo ne potrebuje več največje pozornosti. Inteligentni sistem Fibaro bo zalival vaš vrt natanko takrat, ko je potrebno, in mu zagotovil pravo količino vode glede na vreme. Fibaro ne bo pustil, da so vaše rastline zanemarjene na vroč dan, prav tako pa tudi preprečuje, da bi se jih pretirano zalivalo, kadar dežuje.
Ni bolj prijetnega, kot da se vrnete v svoj topel in udoben dom, še posebej v mrzlih zimskih dneh. Z uporabo sistema Fibaro lahko pričnete ogrevati dom, medtem ko še vedno sedite v pisarni, in si nastavite svojo najljubšo temperaturo. Enostavno boste lahko sprogramirali tako, da bo vaš dom segret na pravo temperaturo vsak dan v tednu, v določenih urah. Za ponoči izberite temperaturo, s katero boste vedno dobro spali in se zbudili spočiti.
Vaš dom vedno točno ve, kje ste vi in vaši družinski člani, zahvaljujoč Geo lokalizaciji. Ko greste od doma, sistem izklopi vse nepotrebne naprave, operira z alarmnim sistemom in simulira vašo prisotnost za odvračanje tatovi. Med računanjem povratne poti, bo sistem prilagodil temperaturo in vodil vnaprej programirane prizore/programe. Varčevanje z energijo, varnost in udobje - to je FIBARO.
Ste pozabili izklopiti likalnik, medtem ko ste hiteli v službo? Brez skrbi. Zgrabite svoj telefon, zaženite aplikacijo Fibaro in preverite. Upravljajte naprave, preverite kaj se dogaja, spremljajte varnost, ogrevalne parametre in še veliko več z uporabo samodejnega oddaljenega dostopa do vašega inteligentnega doma od kjerkoli na svetu.

S sistemom Fibaro lahko nadzorujete, koliko časa vaši otroci preživijo pred televizorjem, računalnikom ali z video igralnimi konzolami. To je popolna rešitev za načrtovanje, koliko ur lahko mladina igra igrice ali gleda svoje najljubše filme. Ustvarite urnike ali daljinsko nadzorujte obratovanje naprav.

Home Center Lite je modularna naprava. Le priključite napajalnik in naprava je pripravljena za uporabo. Želite upravljati svoj dom na daljavo? Povežite HCL z internetom in dostopajte. Omogoča vam vse v enem: upravljanje doma, sledenje vašim družinskim članov in spremljanje varnostnih kamer kadarkoli in kjerkoli.
SPECIFIKACIJE:
Modul tip: Z-Wave krmilnik
Material: plastično ohišje, bele barve
Procesor: ARM Cortex A8, 720 MHz
RAM: 128 MB
Pomnilnik: 128 MB trdi disk
SLC Napajanje: AC 100-260 V, 50-60 Hz / DC 4 V / 1,2 A (adapter priložen)Frekvenca: 868,42 MHz
Domet: do 30 m
Vhodi: 1
Mere: 90 x 90 x 33 mm

Mnenja

Košarica 0 Nakupovalna košarica

Ni izdelkov

Brezplačna dostava! Dostava
0,00€ Skupaj

Na blagajno

Sledite nam na Facebooku.