Daljinsko stikalo na dotik z 1 gumbom Avatar controls | Vivasmart.si

WiFi vgradno stikalo na dotik (1 gumb) Avatar controls

23,99€

Vgradno WiFi stikalo proizvajalca Avatar controls združuje enostavnost fizičnega stikala na dotik z brezžično povezljivostjo in možnostjo krmiljenja prek vaše mobilne naprave. Odlikuje ga minimalističen dizajn tako, da se bo brez težav zlil z okolico. Stikalo ima en gumb občutljiv na dotik in tako omogoča krmiljenje enega porabnika.

Več podatkov

Na zalogi pri dobavitelju, ocenjen čas dostave: 14 dni

Povezljivost in avtomatizacija
S stikalom se lahko povežete preko WiFi povezave in uporabe pametnega telefona z nameščeno aplikacijo "Smart Life". S pametnim stikalom na dotik lahko vsako "navadno" električno napravo pretvorite v pametno. S tem boste dosegli zelo dobro uravnoteženost med ročnim krmiljenjem (stikalo) in avtomatizacijo vašega doma. 

Namestitev elementa
Namestitev je preprosta, v kolikor imate v vašem domu novejši tip inštalacije. Za delovanje pametnega stikala potebujete vodnik pod napetostjo in nevtralen vodnik. V kolikor želite, vam pri namestitvi lahko pomagamo mi, več o naših storitvah lahko izveste tukaj.

Preprosto krmiljenje
Pametno stikalo lahko upravljate s pritiskom na gumb, ki je občutljiv na dotik ali pa s aplikacijo na vaši pametni napravi.
Prednost uporabe takšnega stikala je možnost dvojnega krmiljenja žarnice ali katerega drugega elementa.

V kolikor vas zanima verzija z dvema gumboma, si jo lahko ogledate tukaj.

PovezljivostSmart Life, IFTTT
Podprti OSAndroid/iOS
Protokol povezaveWiFi
Maksimalna moč800 W
Vstopna napetost220 V

Odpravljanje težav -Avatar

Odpravljanje težav pri povezljivosti pametnih naprav proizvajalca Avatar Controls z Wi-Fi routerjem (brezžičnim modemom).

Navodila (459.96k)

Mnenja

Košarica 0 Nakupovalna košarica

Ni izdelkov

Brezplačna dostava! Dostava
0,00€ Skupaj

Na blagajno

Sledite nam na Facebooku.