Pametna LED žarnica Topla/Hladna bela Avatar controls | Vivasmart.si

Pametna LED žarnica Topla/Hladna bela Avatar controls

19,89€

Pametna LED Žarnica proizvajalca Avatar controls je namenjena vse, ki potrebujete enostavno žarnico, katero lahko prižgete ali ugasnete preko aplikacije. WiFi modul odstrani potrebo po dodatnih vmesnikih za upravljanje z osvetlitvijo. Če imate več pametnih žarnic omogoča aplikacija tudi uporabo t.i. scen, kjer z enim gumbom upravljate več žarnic.

Več podatkov

Na zalogi

Spremenljiva bela svetloba
S pomočjo aplikacije "Smart Life" nameščene na vaši pametni napravi lahko izbirate vse med toplo in hladno belo svetlobo. Žarnica ima možnost zatemnitve, tako da vam lahko služi kot ambientalna osvetlitev ali pa sveti s svojo polno močjo ko to potrebujete. 

Nastavitev temperature svetlobe
Na voljo so vam različne scene, kot na primer:

  • uporabite hladno svetlobo  (6500 K) ob zvonenju budilke, ta dokazano negativno vpliva na tvorbo hormona melatonina, ki uravnava spanec. Tako boste zjutraj lažje vstali v nov dan.
  • uporabite toplo svetlobo  (3000 K) za branje knjige. Topla svetloba simulira svetlobo sonca in je tako bolj prijazna vašim očem.

Avtomatizacija
Z uporabo pametnih LED žarnic in aplikacije lahko avtomatizirate ali pa z oddaljenega mesta poskrbite za prižiganje in ugašanje osvaetlitve v pametnem domu. Z nastavitvijo časovne zanke v aplikaciji "Smart Life" se bodo luči samodejno vklopile vsako jutro ob zvonenju vaše budilke.

Sočasno krmiljenje
Aplikacija vam omogoča krmiljenje vseh pametnih svetil v domu hkrati, glede na vaše zahteve. V kolikor želite izklopiti vse luči v vašem domu ali samo v eni od sob lahko to enostavno storite z enim pritiskom v aplikaciji "Smart Life".

PovezljivostSmart Life, IFTTT
Podprti OSAndroid/iOS
Protokol povezaveWiFi
Maksimalna moč9 W
Vstopna napetost220 V
NavojE27
Svetilnost900 lumnov
Temperatura svetlobe2700 - 6500 K
Barva svetlobeNastavitev bele
PovezljivostSmart Life, IFTTT
Podprti OSAndroid/iOS
Protokol povezaveWiFi
Maksimalna moč9 W
Vstopna napetost220 V
NavojE27
Svetilnost900 lumnov
Temperatura svetlobe2700 - 6500 K
Barva svetlobeNastavljiva

Odpravljanje težav -Avatar

Odpravljanje težav pri povezljivosti pametnih naprav proizvajalca Avatar Controls z Wi-Fi routerjem (brezžičnim modemom).

Navodila (459.96k)

Mnenja

Košarica 0 Nakupovalna košarica

Ni izdelkov

Brezplačna dostava! Dostava
0,00€ Skupaj

Na blagajno

Sledite nam na Facebooku.