Pametna LED barvna žarnica RGBW Avatar controls | Vivasmart.si

Pametna LED Barvna žarnica Avatar controls

22,60€

Pametna LED Žarnica proizvajalca Avatar controls združuje možnost popolnega nadzora nad barvami in svetilnostjo z varčno naravo LED tehnologije. Vgrajen WiFi modul odstrani potrebo po dodatnih vmesnikih za upravljanje z osvetlitvijo.

Več podatkov

Na zalogi

Barvna osvetlitev
S pomočjo aplikacije "Smart Life" nameščene na vaši pametni napravi lahko izbirate med 16 milijoni barv. Žarnica zagotavlja RGBW osvetlitev, oziroma ponuja poleg vseh barv, tudi navadno belo svetlobo.Pametna LED žarnica ima tudi funkcijo zatemnitve.

Avtomatizacija
Z uporabo pametnih LED žarnic in aplikacije lahko avtomatizirate ali pa z oddaljenega mesta poskrbite za prižiganje in ugašanje osvaetlitve v pametnem domu. Z nastavitvijo časovne zanke v aplikaciji "Smart Life" se bodo luči samodejno vklopile vsako jutro ob zvonenju vaše budilke.

Sočasno krmiljenje
Aplikacija vam omogoča krmiljenje vseh pametnih svetil v domu hkrati, glede na vaše zahteve. V kolikor želite izklopiti vse luči v vašem domu ali samo v eni od sob lahko to enostavno storite z enim pritiskom v aplikaciji "Smart Life".

Nastavitev scen
Na voljo so vam različne scene, kot na primer: ustvarite perfektno okolje za vašo zabavo ali romantično vzdušje samo z enim dotikom.

NavojE27
Vstopna napetostAC 220V, 50Hz/60Hz
Poraba7 W
Svetilnost850 Lumnov
CRI≥80
Število obr. ciklov15000 
Barva svetlobeNastavljiva RGB
PovezavaWiFi, 4G
Podprti sistemiOS/Android
AplikacijaSmart Life, IFTTT
PovezljivostSmart Life, IFTTT
Podprti OSAndroid/iOS
Protokol povezaveWiFi
Vstopna napetost220 V
NavojE27
Svetilnost850 Lumnov
Barva svetlobeNastavljiva RGB

Odpravljanje težav -Avatar

Odpravljanje težav pri povezljivosti pametnih naprav proizvajalca Avatar Controls z Wi-Fi routerjem (brezžičnim modemom).

Navodila (459.96k)

Mnenja

Košarica 0 Nakupovalna košarica

Ni izdelkov

Brezplačna dostava! Dostava
0,00€ Skupaj

Na blagajno

Sledite nam na Facebooku.