Detektor / Senzor ogljikovega monoksida

Pametni detektor ogljikovega monoksida - CO

89,99€

Izjemno majhno ohišje

Senzor ogljikovega monoksida Fibaro je verjetno najmanjši brezžični senzor na svetu. Napredni proizvodnji tehnologije je sedaj dovoljeno občutno zmanjšanje komponente senzorja, zaradi česar je Fibaro senzor MO najbolj napreden senzor tega tipa naprave, ki je na voljo na trgu.

Ena enota, veliko značilnosti
FIBARO senzor CO je ultra lahka, kompaktna enota, ki jo poganja zmogljiva baterija. Senzor ima vgrajen alarm s sireno in LED indikator ter temperaturni senzor.

Kalibracija občutljivosti
Senzor CO ima visoko stopnjo zaznavnosti prisotnosti ogljikovega monoksida. Senzor je mogoče postaviti kjerkoli v vaši hiši, najboljša pozicija je ob električnih/grelnih napravah, kot so bojler, peč, kamin, pečica, grelec za vodo.

Varuh vašega doma

Varnost družine je za nas najpomembnejša. Zato smo že od začetka oblikovali naš sistem tako, da zagotovi ne le največje udobje, temveč tudi varnost vaše družine in stvari.

Senzor ogljikovega monoksida Fibaro je še en senzor, poleg senzorja razlitja vode, senzorja dima in senzorja za vrata in okna, na katerega smo resnično ponosni. To je še ena komponenta sistema Fibaro več, ki izboljšuje kakovost in varnost življenja, hkrati pa skrbi za vašo družino.

Enostavnost rešuje življenja
Enostavne signalizacije in opozorila omogočajo zaznavo nevarnosti. Zelena lučka sporoča, da ogljikovega monoksida ni prisotnega v vaši hiši. Rumena lučka naznanja možnost prisotnosti ogljikovega monoksida, priporočljivo je zračenje prostora in pregled cirkulacije zraka ter preverjanje ventilacije. Rdeča lučka naznanja visoko in kritično stopnjo prisotnosti ogljikovega monoksida.

Obveščanje o stanju nasičenosti ogljikovega monoksida v vaši hiši
Nevarne količine vam senzor sporoči preko FIBARO aplikacije na vašem pametnem telefonu. Prav tako vam sistem sporoča, kdaj je potrebno odpreti okna in prezračiti prostor.

Prednosti:

•  najmanjša in najbolj prefinjena naprava te vrste,

•  enostavna namestitev brez predhodnih orodij,

•  brezžično delovanje.

 

Mnenja

Košarica 0 Nakupovalna košarica

Ni izdelkov

Brezplačna dostava! Dostava
0,00€ Skupaj

Na blagajno

Sledite nam na Facebooku.