Zaščita doma - Vivasmart

ZAŠČITA DOMA
Bodite mirni tudi, ko ste zdoma

Imejte stvari pod nadzorom.

V primeru zaznanega gibanja ali odprtih vrat takoj dobite obvestilo.

Uporabite IP kamero za spremljanje dojenčka.

IP KAMERA
Omogoča neposreden prenos videa na vašo mobilno napravo. Omogoča tudi zaznavanje gibanja in zajem videa ponoči s pomočjo IR tehnologije.

PAMETNA KLJUČAVNICA
Z namestitvijo pametne ključavnice si zagotovite udobje odklepanja in zaklepanja na daljavo. Nekatere omogočajo tudi uporabo prstnega odtisa in druge biometrike. Za vsak slučaj pa imajo tudi možnost uporabe ključa.

VZPOSTAVITE SVOJ ALARMNI SISTEM
S pomočjo kombinacij senzorjev gibanja, senzorjev na oknih in vratih ter kamer, lahko hitro vzpostavite svoj domači alarmni sistem in s tem dvignete raven zaščite.

 • Senzor omogoča detekcijo položaja vrat ali oken (odprto/zaprto). Odlikujejo ga minimalističen dizajn, majhnost in nevpadljivost. Omogoča posredovanje obvestil preko aplikacije Smart life, možno pa ga je tudi uporabi v navezi s pametnimi asistenti in aplikacije IFTTT.

  22,30€
 • Hitri ogled 360° WiFi IP Kamera 360° WiFi IP Kamera
  39,99€ 52,62€
  -24%

  360° IP kamera proizvajalca NEO je odlična izbira za povečanje nadzora v vašem domu. Ponaša se s funkcijo zaznavanja gibanja, IR zajemom videa, ki vam omogoča snemanje tudi v temi ter možnost obojestranskega pogovora s pomočjo vgrajenega zvočnika in mikrofona.Video zajema v HD ločljivosti in omogoča, da jo krmilite s pomočjo aplikacije in si tako...

  39,99€ 52,62€
 • Hitri ogled Statična IP Kamera Statična IP Kamera
  29,99€ 39,99€

  Statična IP nadzorna kamera proizvajalca NEO je odlična izbira za povečanje nadzora v vašem domu. Ponaša se s funkcijo zaznavanja gibanja, IR zajemom HD videa, ki vam omogoča snemanje tudi v temi ter možnost objestranskega pogovora s pomočjo vgrajenega zvočnika in mikrofona.BREZPLAČNA DOSTAVA!

  29,99€ 39,99€
  Znižana cena

Košarica 0 Nakupovalna košarica

Ni izdelkov

Brezplačna dostava! Dostava
0,00€ Skupaj

Na blagajno

Sledite nam na Facebooku.